Spöken suger

Idag är det övernattning i stallet. Detta kommer innebära godis i mängder, chips, läsk, pizza, skräckfilm, kallt hårt cafeteriagolv, fnissande, tioåringar överallt samt massor av städning. Men framför allt, spökvandring i skogen. Och jag ska gå spökvandringen. Av någon outgrundlig anledning har jag försatt mig själv i denna situation.



Öh. Ja. Jag ville nog mest bevisa att jag kunde göra en. Aja. Tänk att jag är spöket. Först kommer jag vara rädd, sen kommer jag bli skrämd, och sen kommer jag dammsuga upp dem. Okej. Godnatt, hoppas vi ses imorgon.

http://open.spotify.com/track/1qV0FTIOHuFQWsAco0UGXW

Knytkalas för två

Jag ska äta middag med Evelina. Vi ska laga mat till varandra i mitt kök. Hon kommer nog snart. Jag ser ut såhär.



Kanske för att jag lyssnade på den här medans jag letade kläder : http://open.spotify.com/track/3AVz6iGvTKf64pLnHNPb6a

...eller för att det är rysligt bekvämt.

Baka Baka Liten Kaka

Idag vaknade jag tidigt. Eller, jag somnade tidigt så jag satte klockan åtta timmar senare. Effektivitet.

Jag har inte uppdaterat på jättelänge. Jag ska ta igen det. Om jag kommer ihåg.

Eftersom jag inte har något att göra tänkte jag baka något. Vet inte vad. Har snart bakat tre gånger på fyra dagar nu.

Steffie är i småland. Om hon inte var i småland, skulle jag bakat en tårta till henne. Hon är lika gammal som jag nu. Blev det i lördags.
två
Så här hurtig ser man ut när man bakar på morgonen. Hurt-hurt.

Pistolhot

Innan yoga-upplevelsen idag. Inget bättre för oss än att sitta och gråta till lejonvideor.


Elin (hon råkade blunda), Jag (japp, tardfacet), Alfonso (ett tjockt dagisbarn), Ida (pinnen) och den där irriterande coco-fågeln Faton (med sitt imaginary-beard).

Yoga yogade yogat

Jag sitter i biblioteket. Jag har generellt en god syn av bibliotekarier, men idag var de onda. Jag skulle fråga om man kunde få ett nytt kort utan att ha IDkort, och nope, man måste ha en påskrift från målsman. Visst, tänkte jag, det är okej. Jag gick ungefär 2 meter därifrån och kom på att jag borde fråga om man kan skriva över det gamla kortets reservationer och dyl. på det nya kortet. Då var tant nr 1 upptagen, och jag tänkte att jag kunde fråga tant nr 2 som inte verkade ha något bättre för sig. Hon ignorerade mig ett tag, och sen när jag väl fått hennes uppmärksamhet så gick det ABSOLUT inte för sig att jag frågade en 2 sekunder lång fråga, och snappade av mig med något mutter om att jag förstörde systemet. Jag tog en ny lappjävel och frågade tant nr 1.

Idag hade vi yoga på idrotten.
Trots att jag tror jag förfärade hela klassen med att blotta mig lite här och där, så matchade jag. Otroligt intressant. Det är bra att klassen är så fin och accepterande, tror jag.


..

Världens skönaste shorts, by-the-way.

By-the-way-again så finns det inte grön 7-eleven-slush-sak-festis-thingy någonstans i hela göteborg. Inte de tre ställen jag och Elin kollade i alla fall. Bah.

Gratis Animationer och Shiet.

Igår stod jag på Gymnasiemässan. Från 12 till 20. Man var ganska mör i benen efteråt. För att inte tala om munnen. I slutet så hade man inte en aning om vad man sa. Dagens svåraste ord var helt klart 'utbildning'.

... det fanns inte lika mycket godis som förra året. Cyber hade dock armband. Fina fiskar.




Idag har jag slashasat runt i militärbyxorna igen. Behöver inte dokumentera det. Det känns så skönt att dra på sig dem på morgonen, men man ångrar sig ibland på eftermiddagen.

Kan vädret bestämma sig? SMHI säger att det ska vara kallt, regnigt och blåsigt imorgon. Klart.se håller med. Aftonbladet säger att det ska vara soligt på morgonen i alla fall. Väderkanalen säger att det kommer kännas ännu kallare än vad det är. Känns som om alla är rörande överens om hur dåligt väder det är. *frownyface*

Tant

Idag har jag haft klänning på mig. Det känns som om det är lite ovanligt. Just den här klänningen går mig ungefär till fötterna, men jag satte upp den med ett gummiband. BHband har oanade användningsområden.

Jag försöker lista ut vad jag ska ha på mig imorgon, på Gymnasiemässan. Går inget vidare.

Jag borde sova.

Jag är fortfarande road av att Bebben tog bort mig, Steffie och Miranda från Bilddagboken. Det känns ju så onödigt. Han måste ju faktiskt ha ansträngt sig. Klickat på våra namn och tänkt "Nej, usch, inte henne" och tagit bort oss. Där ser man.

Jag lyssnar på skam-musik. Ännu ett tecken på att jag borde sova.



tantish
Jag såg även ut som en tant idag. Lite mysigt.

Tantigheten gjorde även att en ny skolkamrat till mig inte kände igen mig i skolan. Han såg mig i fredags då jag var w.b-panda, och tänkte väl att jag alltid ser ut så. Tji vad han bedrog sig. Töhö. Godnatt.

Imorgonbitti ska jag gå upp extra tidigt så jag hinner lära mig spela piano.

PandaVision

Imorgon (idag) sänder de Broder Daniel Forever på tv klockan 8. Jag har därför blivit inbjuden på kalas för att fira detta och det underliggande temat är pandor. Därför sitter jag och tuperar håret mitt i natten.

Om jag är modig nog (och lyckas hitta någon hårspray) ska jag se ut såhär imorgon. Tihi.


Okej.

Vissa morgonar har man ingen tid. Eller all tid spenderas med att sitta på golvet och tycka synd om sig själv för att man inte har något fint att ha på sig. Eller med att läsa en jättespännande bok. Eller med att leta efter det där paraplyet man lovat att ge tillbaka den dagen.

Vid sådana morgonar är jag glad att de där militärbyxorna finns. Jag vet inte riktigt vems de är. Jag har fått låna dem av Stéphanie. De är vad jag tar på mig när fantasin tryter och man inte orkar bry sig om man har fula ben eller inte. Jag kärlekar dem lite, trots att de har mystiska fläckar på sig.

Vad jag hade på mig idag (okej, klockan är 00:00, igår då).




RSS 2.0