Bli aldrig som oss, bli värre!

Jag såg inte alls ut såhär. Men aja. Poängen förstås ändå. Helgen vecka 48 är grejen alltså. bob hund fest. Fina fiskar. Men när jag kom hem fick jag allt mina fina fiskar varma, för nästa vecka (när helgen vecka fyrtioåtta faktiskt har tagit slut) ska jag och mor min och far min prata om hur jag förstör mig själv och mitt liv. Underbart.

Jag har numera träffat Eldrid. Det säger ingen sådär jättemycket, men hon är jättetrevlig. Bara så att jag själv vet det. typ. Jag sort of vill att Jonas ska prata med mig så att jag kan säga det till honom. Principsak - jag pratar inte med honom om inte han pratar med mig först, för han pratar bara med mig när han är despererat uttråkad. Folk som har en som nödlösning är inte sådär jätteparty. Å-andra-sidan så antar jag att han är min nödlösning också, så det jämnar väl ut sig.

Det som hänger på min rumpa är veck i tyget. typ. hah. Stressbilden. Vi gjorde masker av min ena strumpbyxa. Jag tror inte de vill veta var de har varit innan. Inget farligt sådär, men ändå.

Imorgon far jag till hufvudstaden. Jag har min fina resväska så jag är pepp. Okej, hejdå.

Och tomten är dvärg.

För att få pluspoäng när han faktiskt blir något. Och för att han ser ut som Voldemorts och Malfoys lovechild på den högra. Håhååh. Jag sover för lite.





Imorgon är det invigning av Dynamo på Stadsbiblioteket. Erase the Evidence ska spela igen. Och Camarillo och Frankdown och Open Streets. Mys! Klockan 6.



Det är förövrigt dags för julstämning och en ganska dålig men lite mysig julspellista.



För att det är ansträngande att se ut som en poprockprinsessa (not really).

Det var ett tag sen jag uppdaterade. Vad har hänt sen dess? Inte så nedrans mycket, kan jag ju säga. Jag är sjutton nu. Inte så mycket skillnad där heller, mer än att jag längtar till 18 mer än någonsin. Sjutton är den där mellanåldern då man borde njuta som in i bövelen men man mest längtar till framtiden. Varför tror vi så mycket på framtiden förresten? Varför kan vi inte bara tro på nuet, på imorgon, på idag. Nevermind.

I lördags var jag på Meeths och såg finaste kalaskajsa med-flera spela sin musik. Det var änna finfint. Kändes bra med fint folk. Stalker-thai-något-barnen-männen-platthår-personerna livade upp.

I lördags färgade jag även håret. Ser lite räv-igt ut, men det brukar det göra.

I lördags såg jag slampig ut. När mor kom hem sa hon "Jag vet inte om jag gillar det eller ifall det är för mycket". Men det är okej. Vem har sagt att underkläder inte är kläder? (tack faster, förresten)


Efter spelningen på Meeths gick vi till Världskulturmuseets 5årskalas för att se vad som hände. Vi hade inte råd att gå in, men de gav oss tiaror ändå. Vi var fina.

Förövrigt så ska jag till Stockholm på lördag. Jag och Bäkkah ska ta mot pris för Årets Ungdomssektion på scenen i Globen på Stockholm Horseshow. Ridsportsförbundet fraktar ner oss och betalar hotell. Fina fiskar, men jag undrar ifall jag borde börja få panik över vad jag ska ha på mig.

Dundun

FORTFARANDE SEXTON

Long Tall Sally

Igår var det 50talsmiddag. 50talet är ganska mysigt. Idag är det dagen innan min födelsedag. Idag är det också fikadag. Klockan 4 på Vanilj, om någon hinner se detta innan klockan är fyra.

Poängen igår var att jag skulle se ut såhär

och det gjorde jag väl till viss del, för imorse när jag vaknade såg jag ut såhär

Vi gillar morgonar. Mitt hår vägrar ge upp den där locken i luggen.

Mitt hår förresten. Jag gillar det. Ibland. Jag gillar att det är så slitet att det nästan stannar kvar när man böjer det. Jag gillar att det är så slitet för att jag inte har klippt det hos en frisör på ettochetthalvt år. Jag gillar att jag sätta upp hela håret med bara två hårnålar. Underbart.

John Blund blundar själv

Jag sitter med laptopen i sängen. Försöker lista ut vad det är jag har på mig egentligen. Det är med all säkerhet min mors påhitt. Det är ett vit oformlig klänningsliknande föremål, gjort av något bomullsliknande material som har frottékvalitéer i sig. Den går mig ungefär till knäna, och har långa ärmar. Den har en dragkedja i den höga halsen som går ner till mina nedersta revben, samt två snea bröstfickor med likadan dragkedja.

Mysko.

Den fungerar utmärkt som efter-duschen-outfit anyhow.





Helvete också. Jag kommer somna med blött hår. För jag orkar inte ta tag i det nu. Lite hurtigt faktiskt, klockan är bara lite över halv ett och jag kommer sova snart.

Kanske.

Eh.

Godnatt.

Fluffitifluffeti och jag är så stolt över mönstret

För att jag gick runt utan smink och i världens mysigaste skorta idag. Och såg väl allmänt lost ut. w.e.

Finns det något som kallas spotify-syndrom? För jag tycks bara göra fler och fler spellistor. Med ungefär samma musik. Men det är okej. Det är fin musik.

Jag fyller år om en vecka. Det är sådär så att jag borde göra något för att fira det, men jag vet inte vad eller varför.


En vecka i spellistor


Måndagsspellistan http://open.spotify.com/user/kufisk/playlist/7cTq9hY4rLlLfMIbKoeQDP
Tisdagsspellistan http://open.spotify.com/user/kufisk/playlist/3nrCYxw1Rk8rJIsKzeBTeN
Onsdagsspellistan http://open.spotify.com/user/kufisk/playlist/6Hd5St0U93aK8lPVzGjROY
Torsdagsspellistan http://open.spotify.com/user/kufisk/playlist/4NASA5fZZS7YXWtzAkwtyo
Fredagsspellistan http://open.spotify.com/user/kufisk/playlist/3cNLkOyJ9YjOj8Sq76Tk5B
Lördagsspellistan http://open.spotify.com/user/kufisk/playlist/2Ay2sQmbxsYM7IzfM6P7kx
Söndagsspellistan http://open.spotify.com/user/kufisk/playlist/7hUtarbe3hkcComQhY0cGP





"If only we'd stop trying to be happy we'd have a pretty good time."

Jag är en ytlig människa. Eller, snarare, jag är mänsklig, punkt. För människor är ytliga. Och materialistiska. Jag har kommit på mig själv med att tänka "Om jag hade en sådandär, då skulle jag vara lycklig". Man borde ju göra en lista. Och se vad som skulle göra mig lycklig. Intressant, sådär. Hittills:


Min vän David gick utklädd till fransk städhjälp i skolan. Inklusive korsett och rosa dammvippa. Han var jättefin. Jag tänkte "Om jag skulle få gå runt sådär ibland skulle jag vara lycklig."
maid



Jag åkte buss. Längst bak satt det en kille med en underbar jacka. Den var säkert läder eller något liknande, men det jag kommer ihåg var att den var helt täckt av nitar. Vilket arbete. Och gul och grön färg. Jag tänkte "Om jag hade en sådan där jacka skulle jag nog vara lycklig."




Jag gick i utklädnadsbutiker sådär som man gör innan halloween för att hitta inspiration. Jag hittade ett cigarettmunstycke som påminde mig om Breakfast at Tiffany's och fick mig att tänka "Den som fick leva livet som Audrey Hepburn fick där ett tag, den, den är nog lycklig."





RSS 2.0